Drahoslav Vajda - 28. 5. 2019

Vo vydavateľstve SOLAS práve vyšla uvedená publikácia. Publikácia Odmietnutie evolúcie sa svojím obsahom vyjadruje k najzávažnejšej otázke ľudskej existencie: Kto sme, odkiaľ sme sa tu vzali a ako začalo všetko viditeľné a neviditeľné existovať. Jednoznačne zaujíma stanovisko sedemdňového biblického stvorenia a z tohto pohľadu interpretuje aj vedecké poznatky.

Čítať ďalej Jonathan Sarfati ODMIETNUTIE EVOLÚCIE

administrator - 17. 2. 2017

Vo vydavateľstve SOLAS vyšla publikácia Peter Vajda Zmluva zasľúbení V publikácii sa autor sústreďuje na udalosti okolo Abraháma, na Božie konanie s Abrahámom a skúmanie zasľúbení, ktoré dostal. V strede pozornosti je zmluva, ktorú s ním Boh uzavrel. Toto všetko je nesmierne dôležité pre naše porozumenie Božej milosti a Božieho plánu spásy človeka.

Čítať ďalej Nová publikácia

Josef Potocek - 4. 4. 2016

Proti tvrdeniu ateizmu, materializmu, evolúcii a velkému tresku bolo podaných už mnoho platných námietok. Táto kniha ide ale novou cestou tým, že ateistický svetonázor popiera pomocou prírodných zákonov. Keď sa podarí nájsť prírodné zákony, ktoré vyššie uvedeným ideám odporujú, bude to mať rovnaký efekt, ako majú na perpetuum mobile – teda na stroj, ktorý by [...]

Čítať ďalej Werner Gitt: Informácia – kľúč k životu

administrator - 26. 4. 2011

Autor publikácie:  James B. Irwing.  Najprv niečo o autorovi: James Benson Irwing (193O – 1991), americký astronaut, člen expedície APOLLO 15, ktorá dňa 26. júla 1971 odštartovala z mysu Canaveral. Jej posádku tvorili astronauti Alfréd Meril Worden, David Randolph Scott a James Benson Irwing.O štyri dni pristáli na Mesiaci.

Čítať ďalej Viac ako pozemšťan

Peter Vajda - 25. 4. 2011

Pre zástancov stvorenia a histórie vesmíru na základe priameho (doslovného) chápania knihy Genezis a biblických rodokmeňov sa stvorenie planéty Zem, celého vesmíru, a všetkého života udialo v stvoriteľskom týždni približne 4000 rokov pred Kristom (pred našim letopočtom).

Čítať ďalej Svetlo hviezd, čas a nová fyzika – kniha

administrator - 7. 4. 2011

Henry M. Morris: The Biblical Basis for Modern Science. Vyšlo vo vydavateľstve Masters Books, P.O. Box 726, Green Forest, AR 72638  v roku 2010.

Čítať ďalej The Biblical Basis for…